Hoera, je vakantiegeld is binnen! Voor veel mensen hét moment om een ‘nieuwe tweedehands’ auto te kopen. Maar hoe weet je nou dat je geen kat in de zak koopt als je zelf niet veel van auto’s weet? Onze tip: breng je mogelijke nieuwe auto tijdens de proefrit bij ons langs voor een aankoopcheck. Service-adviseur Remco Hassink legt je uit wat dat inhoudt.

“Het klinkt allemaal mooi in de advertenties op die websites, maar je hebt natuurlijk absoluut geen garanties wanneer je een tweedehands auto koopt van een particulier. En heb je zelf geen verstand van auto’s, dan blijft zoiets altijd een gok. Om de kans op een miskoop aanzienlijk te verkleinen, hebben we bij Wuco Auto’s de zogenaamde Aankoopcheck. Die kun je vooraf bij ons inplannen wanneer je weet wanneer je met je mogelijk nieuwe auto een proefrit gaat maken.

Tijdens je proefrit kom je dan bij ons langs. Wij zetten de auto op de brug en lopen hem helemaal na: van het remsysteem, de accu en de airco tot het lampje in het zonneklepje. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent als je deze auto gaat kopen en voor welke mogelijke kosten je eventueel komt te staan. We kunnen alleen niet ín de motor kijken, dat is het enige.

De Aankoopcheck kost € 42,50 en met dat bedrag kun je jezelf dus een mogelijke miskoop besparen.

Voor de Aankoopcheck hebben we ongeveer een half uur nodig, dus neem dat mee in je afspraak over de proefrit met de verkoper van de auto. Bel ons van tevoren op 0541-515161, dan houden we rekening met je komst.”

© WUCO AUTO'S
Disclaimer   |   Privacyverklaring   |   Cookiebeleid   |   Webdesign: Vindingrijck

logo-footer logo-footer

BLIJF OP DE HOOGTE:      

AFSPRAAK MAKEN